F‑PACE SVR

Jaguar F‑PACE SVR V8 5.0 litarski superpunjujući motor maksimalne brzine 283 km/h je Jaguarov vrhunski model sa SUV performansama

EMISIJA CO2 g/km
Neverovatno nizak skor od 272 kod automatskog prenosa brzine
 
POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km
Od 11.9 kod automatskog prenosa brzine

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguara maloprodajni salon

Sportski automobil Jaguara specijalnim vozilima (SVO) predstavlja krajnji izraz poznatog britanskog brenda. Svaki od njih prikazuje najbolje od Jaguara sa neverovatnim performansama, izuzetnom luksuzom i najsavremenijom tehnologijom. Najnovija kreacija koja dolazi iz najsavremenijeg tehničkog centra SVO-a je F‑PACE SVR - vrhunski Jaguar SUV.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
LUKSUZNE PERFORMANSE

Bez kompromisa, F‑PACE SVR je performantno vozilo koje nudi svu praktičnost i raznolokost sportskog terenca sa 5 zvezdica. Performantna sedišta prednje i zadnje klupe, izrađena od meke , perforirane Windsor kože pružaju vrhunski komfor i udobnost na svim relacijama.

PERFORMANCE
SVR SOUNDTRACK

Petolitarski V8 motor na super punjenje na modelu F‑PACE SVR proizvodi trkački automobil inspirisan krešendom za dubok, dramatičan zvuk. Uživajte u njegovom muzičkom tonusu!

POGLEDAJTE FILM
SVR SOUNDTRACK
SVR MOTOR

F‑PACE SVR V8 5.0 litarski benzinski motor snage 550 KS na superpunjenje obrtonog momenta 680 Nm ubrzava od 0-100 km/h za 4.3 sekundi i maksimalna brzina od 283 km/h

ISTRAŽITE PERFORMANSE
SVR MOTOR
AERODINAMIKA

Aerodinamične performanse leže u srcu dizajna modela F‑PACE SVR. Podizanje vozila od tla je smanjeno, trakcija povećana, a celokupno upravljanje vozilom unapređeno, što sve rezultuje u povećanoj stabilnosti vozila čak i pri kretanju u maksimalnoj dozvoljenoj brzini od 283km/h.

ISTRAŽITE EKSTERIJER
AERODINAMIKA
KARAKTERISTIKE MODELA F‑PACE SVR
VISOKO PERFORMANTNE KOČNICE
Sistem visoko performantnog kočenja na modelu F‑PACE SVR nudi brz i precizan odgovor- naročitom prilikom višestrukog kočenja u velikoj brzini kretanja.
NEKA SE VAŠA ČULA TRKAJU
Zarad upečatljiv stil i performanse koje možete čuti,ovaj model koristi izduvni sistem sa varijabilno aktivnim ventilima, kao kod vozila F‑TYPE. Ovaj sistem koristi četiri kvačila od visokopoliranog aluminijuma.
ALUFELNE OD KOVANOG ČELIKA
Vizuelno upadljive alufelne dodatnu naglašavaju sportski, moćan izgled modela F‑PACE SVR. Opredelite se za alufelne u veličini od 21 inča, od kovanog čelika sa završnom obradom u dijamantskom sjaju, ili za veličinu od 22 inča, isto od kovanog čelika sa završnom obradom bilo u dijamantskom sjaju ili u sjajno crnoj boji.
SPORTSHIFT SELEKTOR BRZINA
Za brze i ručne promene brzina, SportShift Selector je jednostavan i intuitivan za korišćenje, i doprinosi sportskoj prirodi F‑PACE SVR-a.
SEDIŠTA ZA PUTNIKE
Bez obzira da li ste putnik napred ili pozadi, povezujete se sa F‑PACE SVR od trenutka kada se sednete u sedišta za izvlačenje izrađena od perforirane Windsor kože . Na zadnjoj klupi, prostor za noge i kolena odgovara standardnom F‑PACE sa 945mm i 65mm, respektivno.
VENTILACIONI OTVORI NA HAUBI
Optimalno pozicionirani, novi ventilacioni otvori na modelu F‑PACE SVR unapređuju protok vazduha i hlađenje. Ovakvi otvori omogućavaju čistiji izlaz vazduha koji prolazi kroz radijator i pomaže u održavanju protoka vazduha kroz motorni prostor.
DIZAJNIRAN ZA PERFORMANSE

Luksuz i prakstičnost F‑PACE modela ostaju nepromenjeni. Ali uz unapređenu aerodinamiku, F‑PACE SVR oslobađa istinski potencijal vozila u dostizanju snažnih performansi.

MAKSIMIZOVANO HLAĐENJE

Uvećani otvori za ulaz vazduha u prednjem bamperu F‑PACE SVR-a i optimalno postavljeni ventilacioni otvori na haubi poboljšavaju protok vazduha i hlađenje.

MAKSIMIZOVANO HLAĐENJE
UNAPREĐENJE PROTOKA VAZDUHA

Jedinstveni bočni otvori kanališu vazduh iz lukova točkova, što smanjuje frontalno podizanje vozila dok produženi spojler usmerava protok vazduha preko vozila, što rezultira nizkimdrag koeficijentom od 0,37.

UNAPREĐENJE PROTOKA VAZDUHA
UNAPREĐENE PERFORMASE

Zadnji difuzer upravlja kretanjem vazduha što doprinosi većoj stabilnosti vašeg F‑PACE SVR vozila, čak i pri kretanju u velikim brzinama.

UNAPREĐENE PERFORMASE
SPECIFIKACIJE MOTORA

V8 5.0 litarski benzinski motor od aluminijuma sa superpunjenjem snage 550 KS čini model F‑PACE SVR najmoćnijim.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
DINAMIČNOST
Režim rada "Dynamic mode" oživljava sportski karakzer vašeg F‑PACE SVR vozila. Ovaj režim rada izoštrava odgovor gasa, povećava težinu upravljanja i brže menja brzine pri kretanju u visokim brzinama.


POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
PERSONALIZUJTE F‑PACE SVR
Za uređenje enterijera, izaberite jednu od sjajnih premium Svo boja


KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPCIJE I AKSESOARI NA JAGUAR VOZILIMA
Personalizujte F‑PACE SVR sa premium opcijama i aksesoarima.


POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
PREUZMITE BROŠURU
PREUZMITE BROŠURU

Sve prikazane brojke predstavljaju željeni doseg proizvođača i iste podležu zvaničnom potvrđivanju pre početkla redovne proizvodnje. Molimo Vas imajte na umi da podasci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu da variraju u zavisnosti od ugrađenih točkova na vozilu, i da se najniže brojke možda ne mogu ostvariti sa standardnim točkovima.